За пета поредна година най-големият развоен център на „Вистеон“ стартира Инженерна Академия, чиято основна цел е да улесни и ускори процеса по придобиване на базови знания за дизайна и управлението на електрониката на вградените устройства.

Компанията започна подбора на желаещите, които ще се включат в обучителната инициатива. Допуснатите участници ще имат възможността да преминат през цялостна програма, включваща теоретични обучения, примери от реални проекти и практически упражнения. Разглежданите теми са: C/C++ development, Electronics and software for embedded systems, Data structures and algorithms, Object oriented design.

Успешно завършилите 4-месечната програма ще имат възможността да се присъединят към инженерните екипи на компанията като стажанти или ще получат предложение да заемат позицията на младши инженер и ще започнат работа по проекти за клиентите на компанията – водещи световни автомобилни гиганти като Daimler, BMW, Peugeot, Renault, Ford, General Motors Corporation, VW Group, Honda и много други.

Досегашните четири издания на Академията са изключително успешни – до момента 90% от участниците в програмата стават част от инженерните екипи на Вистеон България.

Ако програмирането и алгоритмите са Вашата страст, кандидатствайте до 24 септември 2019 г., като изпратите своето CV директно на bgcareer@visteon.com. Официалният старт на Академията ще бъде в началото на месец октомври.

IngAcademy2019_2web

За Вистеон Електроникс България 

„Вистеон“е глобална технологична компания, която разработва и произвежда иновативни решения за автомобилната електроника и свързаност за почти всички автомобилни производители. На българския автомобилен пазар компанията присъства от 2001 г. В Софийския развоен център на „Вистеон“ работят повече от 950 служители за създаването на автомобилен софтуер, хардуер и механика, включвайки всички електронни части в измервателните табла, дисплеи и др. Сред клиентите на компанията са повечето известни производители на автомобили: Daimler, BMW, Peugeot, Renault, Ford Motor Company, General Motors Corporation, VW Group, Honda и много други.